Edukacije

Edukacije, seminari i predavanja

TAMC Kongres

Datum: 6. – 8. listopada 2022.
Lokacija: Dubrovnik
Predavač: Predavanje: “Is HA still queen of fillers?” Predavači: dr.Rotim Željko i dr. Averina Vladlena

TAMC je vrhunski međunarodni estetski kongres koji nudi interaktivni, multidisciplinarni program utemeljen na dokazima i pruža idealnu platformu za poticanje razmjene ideja i iskustava, edukaciju, pokretanje intenzivnih rasprava i proširenje mogućnosti za uspostavljanje novih kontakata. Mnogi ugledni liječnici, medicinski stručnjaci i znanstvenici će sudjelovati u radu kongresa. Kongresne teme će uključiti sljedeće: dermalni fileri protiv starenja i za oblikovanje lica, tretmani za pomlađivanje kože uključujući tretmane matičnim stanicama i krvnom plazmom, estetska ginekologija, produljenje života (gerontologija), oblikovanje tijela i smanjenje masnih naslaga, Botulinum toksin tipa A osnovne i napredne tehnike, upravljanje komplikacijama, anatomija, estetska kirurgija, estetska stomatologija, komunikacija s pacijentima, izgradnja poslovanja i marketing te medicinski turizam.

Posebno izdvajamo predavanje/raspravu dr.Željka Rotima i dr.Vladlene Averine koja će se održati u petak 7.10.2022. pod nazivom: “Is HA still queen of fillers?” gdje će predavači kroz debatu i razgovor usporediti hijaluronsku kiselinu i autologni pojačivač volumena- PRGF GEL. CIlj je prikazati prednosti i nedostatke i jednog i drugog, te osobna iskustva stručnjaka koji koriste i hijaluronsku kiselinu I tehnologiju PRGF GEL- prvi autologni pojačivač volumena dobiven od vlastite krvi pacijenta.

Više informacija: https://core-event.co/tamc-2022/

 

Image

Tvrtka:
Interdent d.o.o.
OIB: 05839326590

Adresa:
Vinogradski odvojak 2d
10431 Sv. Nedelja

Kontakt telefon:
Telefon: +385 1 58 013 02
Fax: +385 1 38 736 17

Kontakt E-mail:
interdent@interdent.hr
.

Ovaj sadržaj vidljiv je samo registriranim korisnicima. Molimo da se registrirate ili prijavite kako biste vidjeli sadržaj.