BTI dijagnostika

BTI Scan je softwer za dijagnostiku i digitalno planiranje liječenja, koji omogućuje visoku kvalitetu i prediktivnost operativnog zahvata s dentalnim implantatima.

BTI SCAN III – početak svakog uspješnog plana terapije

BTI Scan je softwer za dijagnostiku i digitalno planiranje liječenja, koji omogućuje visoku kvalitetu i prediktivnost operativnog zahvata s dentalnim implantatima.

Ovaj alat će pomoći i vašim pacijentima da razumiju plan terapije kroz 3D simulaciju i vizualizaciju koju ovaj softwer ima i koji vam pomaže donijeti preciznu i sigurnu dijagnozu, odlučujući o dužini, širini i poziciji BTI implantata.

Osim navedenog, BTI SCAN softwerski alat, omogućuje mjerenje gustoće kosti u Hounsfieldovim jedinicama. Gustoća kosti upravlja procedurom bušenja kosti koja se primjenjuje s ciljem postizanja dobre primarne stabilnosti implantata te nam je za to potreban CBCT snimak i BTI SCAN software kako bismo saznali koji tip kosti ima vaš pacijent.

BTI Dijagnostika

Koje su prednosti takvog softwera?

Sigurna i uspješna operacija

BTI SCAN omogućuje odrediti GUSTOĆU KOSTI na svakom dijelu alveolarne kosti, unutar i izvan planirane pozicije implantata. Dodatno, omogućuje kompletnu procjenu usne šupljine i anatomske strukture, uključujući i označavanje mandibularnog živca kako bismo povećali njegovu vidljivost.

Više informacija i povjerenje vaših pacijenata

BTI SCAN tehnologija pomoći će vašim pacijentima da bolje razumiju plan terapije koristeći 3D simulaciju i vizualizaciju koju sistem nudi.

Jednostavan i brz

BTI SCAN je jednostavan i intuitivan program. Sve informacije su na dohvat ruke. Također, sama instalacija i korištenje programa vrlo je jednostavno i „user friendly.“

Usklađeno s regulativom DPL

Software razvijen na BTI Institutu je usklađen je s regulativom DPL – Data Protection Law (15/1999)

Kako radi BTI scan?

Garancija uspješne oralne implantologije zahvaljujući jednostavnoj upotrebi:

Pacijent dolazi u vašu ordinaciju i nakon pregleda dijagnosticirana je odsutnost jednog ili više zuba ili potreba da se postojeći zubi zamjene.

Pacijent treba napraviti CBCT snimak potreban za dijagnozu i planiranje operativnog zahvata. Takva snimka se iz zubnog rendgena šalje liječniku dentalne medicine. Kako bi se CBCT snimak mogao importirati u softwerski program BTI Scan potrebno je da bude u DICOM formatu.

Importirani CBCT snimak u DICOM formatu omogućuje 3 različite vrste prikaza: Aksijalni (axial), panoramski (panoramic) i prikaz presjeka (sectional). BTI Scan omogućuje brzu, djelotvornu i preciznu analizu CBCT snimka, te pomaže doktoru u adekvatnom izboru plana terapije kao i dugoročnu prediktivnost takvog zahvata.

BTI SCAN omogućuje simulaciju pozicije implantata, prema čemu možemo odrediti dužinu, promjer, angulaciju, te udaljenost između implantata i zuba s većom jednostavnošću. Također, poseban alat omogućuje mjerenje gustoće kosti koja je iznimno važna prilikom preparacije implantološkog mjesta.

BTI SCAN kroz 3D prikaz i virtualizaciju omogućiti će vašem pacijentu jasniji prikaz plana terapije te povjerenje u sigurnost i uspješnost operativnog zahvata.

Liječnik može isprintati finalno izvješće o planiranoj terapiji, dodajući svoje zabilješke i preporuke za operativni zahvat. Takvo planiranje omogućuje značajno veći uspjeh operativnog zahvata.

Dodatni sadržaji

Ovaj sadržaj vidljiv je samo registriranim korisnicima. Molimo da se registrirate ili prijavite kako biste vidjeli sadržaj.

Newsletter

Upiti, ponude i narudžbe

Image

Tvrtka:
Interdent d.o.o.
OIB: 05839326590

Adresa:
Vinogradski odvojak 2d
10431 Sv. Nedelja

Kontakt telefon:
Telefon: +385 1 58 013 02
Fax: +385 1 38 736 17

Kontakt E-mail:
interdent@interdent.hr
.