Regenerativna medicina PRGF® – Endoret® u estetici

Endoret® (PRGF®) tehnologija je rezultat ekstenzivnih istraživanja i razvoja koje provodi znanstveni tim s BTI Biotechnology Instituta.

Istraživanje

Regenerativna medicina i biološki tretmani svakim danom nude sve više rješenja koja su primjenjiva u mnogim granama medicine kao što je dentalna medicina, ortopedija,oftalmologija, dermatologija i klinička estetika.

Endoret® (PRGF®) tehnologija je rezultat ekstenzivnih istraživanja i razvoja koje provodi znanstveni tim s BTI Biotechnology Instituta. Na području anti-aging tretmana i tretmana pomlađivanja lica, tehnika plazme bogate faktorima rasta Endoret® (PRGF®) se pokazala kao najnovije, sigurno i učinkovito rješenje u odgađanju procesa starenja.

Garancija i pouzdanost

Endoret® (PRGF®) je patentirani sistem (Patent br EP1066838) i jedini koji posjeduje sve zdravstvene certifikate koji su internacionalno potrebni (European CE mark, FDA Approval, TÜV) stoga danas slovi kao najsigurnija i najkvalitetnija tehnika za dobivanje plazme bogate faktorima rasta na tržištu.

Sve komponente koje se upotrebljavaju su specifično dizajnirane na Biotechnology Institutu (BTI), u njegovom odjelu za istraživanje i razvoj (R&D).

prgf endoret estetika

Regeneracija je… u nama samima

Zahvaljujući naprecima u regenerativnoj medicini, danas je moguće upotrijebiti izvore iz ljudskog tijela za vlastito ozdravljenje. Endoret® (PRGF®) tehnologija omogućava izoliranje, koncentriranje i korištenje faktora rasta koji su, zapravo, proteini prisutni u našoj krvi, a odgovorni su za prirodno obnavljanje tkiva. Naše tijelo ima sposobnost vlastite regeneracije tkiva i može se suprotstaviti degenerativnim promjenema koje nastupaju u trećem desetljeću života, poboljšavajući napetost i elastičnost kože, te osiguravaju zdraviji izgled kože.

100% autologno, nema aditiva

Bazirano na aktivaciji pacijentovih vlastitih trombocita za stimulaciju i ubrzanje procesa regeneracije tkiva. Raznolikost ove tehnike znači da se može primijeniti u različitim područjima medicine. Upotreba samih faktora rasta rezultira dugotrajnom prirodnom regeneracijom koja ne mijenja izraz lica.

Endoret® PRGF® dokazi u dermatologiji

Prirodno stanje kože

 

 

Tretman kože s Endoret® PRGF®

Epiderma

Razlike u debljini sloja, smanjivanje broja melanocita i Langerhansovih stanica

Epiderma

Povećanje ukupnog broja stanica

Derma

Redukcija debljine sloja, smanjena prokrvljenost, degeneracija kolagena i elastina te smanjena produkcija hijaluronana

Derma

Lučenje endogenog hijaluronana, povećana produkcija elastina i prokolagena, povećana stop angiogeneze

Hipoderma

Smanjenje ukupnog broja stanica te atrofija žlijezda znojnica

Hipoderma

Povećano i brže dijeljenje stanica, obnavljanje tkiva

Prednosti PRGF® ENDORET® tehnike

Sposobnost Endoret® (PRGF®) tehnologije da aktivira regeneraciju tkiva može se suprotstaviti degenerativnim promjenama koje nastupaju u trećem desetljeću života, poboljšavajući napetost i elastičnost kože.

Stvaranje vlastite hijaluronske kiseline

Ova tehnika stimulira naše vlastite stanice na prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline tako izbjegavajući tretmane hijaluronskom kiselinom bakterijskog ili animalnog podrijetla.

Povećanje konzistencije

Endoret® (PRGF®) potiče povećanje sekrecije kolagena i elastina.Time se postiže povećanje konzistenclje i napetosti te smanjenje opuštenosti kože pacijenta.

Hidratacija

Endoret® (PRGF®) osigurava visoki stupanj hidratacije u usporedbi sa stupnjem koji se postiže drugim kozmetskim tretmanima, što je i pokazano u kliničkim istraživanjirna.

Smanjenje bora

Efekt filera dobiven tretmanom Endoret® (PRGF®) tehnologije razrijeđuje bore u području primjene.

Sjaj kože

Endoret® (PRGF®) omogućava koži da vrati izgubljen sjaj. Pacijenti na kojima je primjenjena ova inovativna tehnologija postižu veći sjaj kože.

 

Kada i kako se primjenjuje ova tehnika?

Tretman mikro-injekcijama Endoret® (PRGF®) se preporuča na preventivnoj razini počevši od 35 godine za usporavanje procesa starenja ili od 45 godine, sa regenerativnim i korektivnim učinkom.

REZULTATI NAKON INFILTRACIJE:

  • Povećanje konzistencije
  • Smanjenje bora
  • Povećanje hidratacije i osjećaja svježine lica
  • Povećanje sjaja kože
  • Bez promjena u izrazu lica
  • Biostimulacija tretiranog područja
  • Kompatibilnost sa ostalim estetskim tretmanima

Kompatibilnosti s hijaluronskom kiselinom

Endoret® (PRGF®) je kompatibilan s ostalim estetskim tretmanima jer nema negativnih međudjelovanja sa drugim tvarima. Primjerice kod nekih tretmana, baziranih na plazmi bogatoj faktorima rasta, može se koristiti filer za povećanje volumena specifične zone ako je potrebno.

Trajanje tretmana

Učinci Endoret® (PRGF®) mikroinjekcija su progresivni i počinju biti vidljivi nakon 24 sata nakon prve primjene povećanjem glatkoće i sjaja kože koji se povećava svakim slijedećim tretmanom. Preporuča se napraviti tri tretmana u prva tri mjeseca. Zatim je tretman individualan, a najčešće se održava jednom do tri puta godišnje ovisno o dobi i tipu kože. Ekspert koji kontrolira tretman će obavijestiti pacijenta o najprikladnijem tretmanu uzimajući u obzir njegov jedinstveni profil.

Tko može primjeniti ENDORET® (PRGF®) tehnologiju?

U suradnji s BTI Biotechnology Institutom izdaje se Certifikat o korištenju Endoret® (PRGF®) tehnologije centrima koji su temeljito educirani od strane naših najboljih predavača i istraživača, a sve sa ciljem pružanja potrebnog znanja i osiguravanja najboljih rezultata u toku primjene.

Da bi se mogla osigurati kvaliteta tretmana i rezultata, zatražite Certifikat za odobrene centre. Za sigurnost i zdravlje Vaših pacijenata, izbjegavajte imitacije.

Image

Dodatni sadržaji

Ovaj sadržaj vidljiv je samo registriranim korisnicima. Molimo da se registrirate ili prijavite kako biste vidjeli sadržaj.

Newsletter

Upiti, ponude i narudžbe

Image

Tvrtka:
Interdent d.o.o.
OIB: 05839326590

Adresa:
Vinogradski odvojak 2d
10431 Sv. Nedelja

Kontakt telefon:
Telefon: +385 1 58 013 02
Fax: +385 1 38 736 17

Kontakt E-mail:
interdent@interdent.hr
.