BTI kirurški i protetski set

KCQ1 je kompletan kirurški set i uključuje sve potrebne komponente za umetanje svih promjera i duljina BTI implantata. Može se sterilizirati u autoklavu.

Kirurški set KCQ1

KCQ1 je kompletan kirurški set i uključuje sve potrebne komponente za umetanje svih promjera i duljina BTI implantata. Može se sterilizirati u autoklavu

BTI Kirurški set KCQ1

Kirurški set KCQ4

Kirurški set KCQ4 je reducirani kirurški set – Easy&Predictable za jednostavnije slučajeve u implantologiji, te za implantologe-početnike.

BTI Kirurški set KCQ4

Kirurški set KCQ5

Kirurški set KCQ5 koristi se samo za BTI CORE implantate i sadrži sve komponente potrebne za ugradnju BTI CORE implnatata.

BTI Kirurški set KCQ4

Kirurška svrdla

Dizajn BTI svrdla omogućuje rad s malom brzinom okretaja (50-75 rpm) bez ispiranja, što znači da se autologna kost prilikom takve, biološke prepracije kosti, očuvala i može se koristiti kao autologni transplantat. Također, postoji mogućnost preparirati kost i velikom brzinom okretaja ukoliko je potrebno.

Bušenje s malim brojem okretaja omogućuje odličnu kontrolu nad dubinom bušenja i odličnu vizualizaciju oznake duljine na svrdlima. Na taj način smanjuje se vjerojatnost oštećenja značajnih anatomskih struktura, te pomaže kontroli smjera. Također, s biološkog aspekta, alveola koja je preparirana bez ispiranja imati će najbolje predispozicije za revaskularizaciju te oseointegraciju implantata.

Prednosti

Inicijalno svrdlo ima aktivni vrh s izraženom kapacitetom prodiranja u korikalnu kost. Omogućuje preciznu preparaciju kosti, označava početnu točku preparacije, te bolju kontrolu smjera.Idealno je svrdlo za korištenje prilikom post-ekstrakcijske implantacije, jer omogućuje bušenje točno unutar zida post-ekstrakcijske alveole.

Ovo svrdlo potrebno je uvijek koristiti s obilnim ispiranjem i brojem okretaja između 800 i 1000rpm.

Sljedeće svrdlo je Pilot svrdlo, s vrlo oštrim apikalnim dijelom. Poseban, spiralni dizajn je vrlo dobar za zadržavanje koštanih partikula. Ovo svrdlo je najčeće korišteno u uskom alveolarnom grebenu.

Ostala svrdla s većim promjerima koriste se progesivno, ovisno o promjeru implanatata koji se treba staviti i o kvaliteti kosti. Ta svrdla mogu se koristiti bez ispiranja dok god koristimo mali broj okretaja.

Gustoća i preparacija kosti

Gustoća kosti upravlja procedurom bušenja kosti koja se primjenjuje sa ciljem postizanja dobre primarne stabilnosti implantata, te nam je za to potreban CBCT snimak i BTI Scan III software da bi dobili iznos gustoće kosti.

Općenito, nalazimo ove tipove kosti:

Tip kosti III (KONVENCIONALNI PROTOKOL)

Tip kosti I

Tip kosti II

Tip kosti IV-V

Protetski set KP1

Protetski set dizajniran za postizanje adekvatnog torka za elemente koji moraju biti vijkom retinirani za uspješan protetski rad.

Dodatni sadržaji

Ovaj sadržaj vidljiv je samo registriranim korisnicima. Molimo da se registrirate ili prijavite kako biste vidjeli sadržaj.

Newsletter

Upiti, ponude i narudžbe

Image

Tvrtka:
Interdent d.o.o.
OIB: 05839326590

Adresa:
Vinogradski odvojak 2d
10431 Sv. Nedelja

Kontakt telefon:
Telefon: +385 1 58 013 02
Fax: +385 1 38 736 17

Kontakt E-mail:
interdent@interdent.hr
.